Svensken svarade för ett klassmål i Tottenhams 4–0-kross borta mot Leeds.

– Kolla styrkan, det är den som imponerar, säger Bojan Djordjic i Viaplay.

Vilken succé Dejan Kulusevski verkar bli för Tottenham.

I dagens bortamöte med Leeds på Elland Road visade landslagssvensken ännu en gång upp sig för Premier League-publiken.

Han fick bollen på högerkanten, ryckte snabbt förbi en Leeds-försvarare, men hamnade nere vid hörnflaggan.

Därifrån visade han sedan klass.

”Det vi inte pratar om”

Efter ett väggspel med en lagkamrat var svensken urstark när han tog sig in i straffområdet och trots hård uppvaktning avslutade han kliniskt vid första stolpen.

– Självförtroende, energi och pannben – det finns så mycket i Dejans spel som vi inte pratar om. Och kolla styrkan, det är den som imponerar, säger Viaplay-experten Bojan Djordjic i studion i pausen.

Målet kom i den 15:e minuten och betydde 2–0 för Tottenham, innan Harry Kane senare i första halvleken dessutom ökade på till 3–0.

Totalt två fullträffar

Kulusevski byttes ut i den 78:e minuten och Tottenham vann till slut matchen med 4–0.

I början av januari anslöt Kulusevski till ”Spurs” från Juventus på lån. Dagens match är hans femte totalt, tredje från start, och redan har han alltså gjort två fullträffar för London-klubben.

Redan efter en månad har 21-åringen alltså gjort fler mål i Tottenham än vad han gjorde på 20 matcher för Juventus den här säsongen.