17-årige Nianzou Kouassi tvåmålsskytt

Uppdaterad 2020-02-17 | Publicerad 2020-02-15

En osannolik, 17-årig målskytt såg ut att ha bidragit till en osannolik vändning från ett osannolikt 0–3-underläge för Paris Saint-Germain.

Sen kom en minst lika osannolik kvittering på övertid.

Matchen mellan Amiens och PSG gick att beskriva med ett ord som redan överanvänts i denna ingress.

Det var nog många franska ögonbryn som var höjda till skyarna efter de första 40 minuterna av mötet mellan Ligue 1-nästjumbon Amiens och överlägsna serieledaren Paris Saint-Germain.

Det stod trots allt 3–0 på resultattavlan – i nästjumbofavör.

Men det var inte det sista oväntade som skulle hända på Stade de la Licorne under lördagen.

Ander Herrera reducerade för ett Neymar- och Kylian Mbappé-löst PSG strax innan pausvilan.

Kvitterade på övertid

Sedan skulle den 17-årige PSG-försvararen Nianzou Kouassi hitta rätt efter hörna – två gånger om inom loppet av fem minuter i inledningen av den andra halvleken.

När Mauro Icardi därefter nätade i minut 74 så var vändningen komplett.

Däremot skulle den inte förbli komplett.

På övertid skulle Sehrou Guirassy sätta 4–4 och bli tvåmålsskytt. Och därmed ordna en skrällartad poäng för sitt Amiens.