Uppgifter: United rycker i Ronaldo

Publicerad:
Uppdaterad:

FOTBOLL

Ska cirkeln slutas?

Enligt Fox Sports har Manchester United visat intresse för Cristiano Ronaldo.

En affär som Juventus ska vara öppna för att genomföra.

Det var i Manchester United Cristiano Ronaldo vann sin första Ballon d’Or 2008. 13 år senare kan han vara tillbaka.

Det är Fox Sports ansedda journalist Christian Martin som i dag rapporterar att United har haft ett möte med Ronaldos agent Jorge Mendes för att deklarera sitt intresse under det kommande sommarfönstret.

Dejan Kulusevskis lagkamrat har ett år kvar på sitt kontrakt och enligt uppgifterna ska Juventus vara beredda att försöka få tillbaka en bra slant av den miljard som man själva betalade Real Madrid 2018 och dessutom frigöra en ansenlig lönepost.

PSG också intresserade

Om Ronaldo är beredd att flytta tillbaka till Old Trafford ska Uniteds styrelse vara beredda att tänja budgeten rejält, rapporterar Fox.

Att Cristiano Ronaldo har ett särskilt band till Manchester bekräftade klubbens nuvarande stjärnspelare, Bruno Fernandes, i en intervju med Uniteds hemsida tidigare i somras.

– Varje gång vi pratas vid frågar han mig hur Manchester är och om allt är bra där. Han bryr sig verkligen om klubben, sa Fernandes.

Om den femfaldige Ballon d’Or-vinnaren kommer ut på marknaden rapporteras även PSG vara intresserade. Där ska det vara på tal med en bytesaffär med Neymar och Ronaldo.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.