Molins utvisad och tvåmålsskytt: ”Det sämsta jag varit med om”

Publicerad 2019-01-25

Malmö FF besegrade Lyngby med 5–1 i en träningsmatch i dag.

För Guillermo Molins blev det två mål och ett rött kort - anfallaren var irriterad efteråt.

”Det sämsta jag varit med om”, skrek Molins när han gick av planen, enligt Fotbollskanalen.

Malmö FF

Guillermo Molins gjorde en cupmatch för Malmö FF under 2018. För anfallaren var det fokus på att få ordning på kroppen.

30-åringen har tränat bra under vintern och fick chansen från start när Malmö FF träningsspelade mot Lyngby idag. För Molins blev det 24 minuter som innehöll det mesta.

Molins sköt in 1–0 från straffpunkten redan i den tredje minuten. En knapp kvart senare sköt han in 2–0 till MFF.

I den 24:e minuten blev dock Molins utvisad. Han fick rött kort efter en situation med en försvarare i Lyngby. Enligt Fotbollskanalen skrek Molins ”det sämsta jag varit med om” när han gick av planen.

Strandberg nätade

Marcus Antonsson gjorde 3–0 och Carlos Strandberg ökade på till 4–0. Lyngby reducerade innan Sören Rieks fastställde slutresultatet 5–1.

Matchen spelades 3x35.