Och i kväll hade PSG:s fronttrio show i 6–1-segern mot Clermont.

Neymar och Kylian Mbappé gjorde varsitt hattrick, medan Lionel Messi stod för tre assist.

Efter uttåget mot Real Madrid i Champions League har besvikelsen varit stor i Paris Saint-Germain.

Men den franska storklubben är åtminstone på väg att hämta hem ännu en ligatitel.

Under lördagskvällen blev det en rejäl målfest när PSG besegrade Clermont med hela 6–1 på bortaplan.

Inget chockerande resultat i sig, då PSG:s motståndare slåss i botten av Ligue 1 medan Parislaget leder ligan med 15 poäng. Men det var en match där storstjärnorna längst fram verkligen levererade.

Messi med tre assist

Neymar öppnade målskyttet i den sjätte minuten, och han fullbordade sitt hattrick i den andra halvleken. Kylian Mbappé ville inte vara sämre – så han gjorde också ett mål i första och två i den andra.

Bortsett från en straff från Neymar så assisterade den brasilianske och franske stjärnan till varandras mål.

Några mål blev det inte för Lionel Messi, men argentinaren stod likväl för tre målgivande passningar.

Med andra ord låg PSG:s stjärntrio bakom allt, och det blev till sist en promenadseger. Med sju omgångar kvar att spela är det bara en tidsfråga innan laget lyfter Ligue 1-bucklan för tionde gången.