Paul Pogba

Pogba öppnar upp om tuffa tiden

Av: 

Simon Holm

FOTBOLL

Paul Pogba har haft en tuff tid i Manchester United och det blev inte lättare efter att han haft inbrott. Nu berättar han om tuffa tiden.

– Personligen började det för mig när jag spelade under José Mourinho, säger Paul Pogba till Le Figaro.

Paul Pogba, 29, har haft en spelmässigt tuff tid i Manchester United den senaste tiden. Det har inte varit bättre utanför. För bara några veckor sedan hade han inbrott i sitt hem.

– Det som skrämde mig mest var att mina två barn var hemma med barnskötaren under denna incident. Hon hörde allt, ringde min fru och säkerhetsvakten och låste sig sedan in med pojkarna i ett rum. Huvudsaken är att mina barn mår bra, säger Paul Pogba om händelsen.

Öppnar upp om tuffa tiden

Han har även haft svårt att få det kontinuerliga förtroendet i startelvan. I sommar kan hans visit i Manchester United vara slut, då hans kontrakt går ut. Nu medger den franska stjärnan att det har tärt på honom, psykiskt.

– Jag har haft en depression under min karriär, men det är inget fotbollsspelare pratar om. Ibland vet man inte att man är deprimerad, man vill bara isolera sig och vara ensam. Personligen började det för mig när jag spelade under José Mourinho i United. Då ställer man sig frågor, och man undrar om det är ens eget fel för man har aldrig upplevt de där stunderna i livet tidigare, säger han.

”Livet fungerar inte så”

Pogba menar att alla idrottare känner sig deprimerade någon gång och att känslan förstärks under de tuffare perioderna.

– Vi tjänar mycket pengar, och har inget att klaga på, men det hindrar oss inte från att gå igenom stunder som är svårare än andra, som det är för alla andra i livet. Även om man tjänar pengar måste man alltid vara glad?Livet fungerar inte så. Inom fotbollen gäller inte detta, men vi är inga superhjältar, vi är bara människor.

ANNONS

Ses vi på lördag? Stryktipset ger dig det absolut bästa från fotbollsvärlden – varje helg.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Stryktipset

Publisert:

LÄS VIDARE

Asahara: Kan hjälpa Pogba att få tillbaka sin stjärnglans

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Paul Pogba

Manchester United

Premier League

José Mourinho

Inbrott