Otroliga bilderna när Kolasinac försvarar sig mot knivattacken

Av: Erik Karlsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Två män har erkänt sig skyldiga till knivattacken på Sead Kolasinac, Mesut Özil och hans svenska fru Amine, skriver Mirror.

Samtidigt offentliggörs nu en häpnadsväckande video där man ser hur Sead Kolasinac iskallt försvarar sig mot knivattacken.

Det var i samband med att en andra man i 30-årsåldern erkänt delaktighet i det uppmärksammade rånförsöket mot Arsenalstjärnorna Mesut Özil och Sead Kolasinac tidigare i somras som också polisens övervakningsbilder från en ny vinkel offentliggjordes.

Där ser man för första gången hur Sead Kolasinac överraskas vid bilens passagerardörr av de två männen som dyker upp på moped.

En av dem drar kniv mot Kolasinac – som inte rör en tum. Inte ens när kniven rör vid hans arm reagerar han nämnvärt utan först efter tre hotfulla hugg går han till motattack och jagar bort rånarna som till slut tar till flykten.

”Rädd för min frus skull”

Enligt tidigare uppgifter ska målet för attackan ha varit Mesut Özils exklusiva klocka. Özil har också uttryckt sin tacksamhet mot lagkamratens agerande.

– Seads reaktion var väldigt, väldigt modig för han gick till motangrepp på en av rånarna, sa Özil och berättade han själv var rädd för sin frus skull.

– Vi var nygifta och jag var rädd för min frus skull. Jag var rädd för Seads skull också. Sen såg jag en chans att köra oss därifrån, hade de kommit åt min fru kunde något riktigt hemskt hänt.

Dom mot en av männen väntas på fredag, skriver Mirror.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.