Real Madrid chockar Chelsea – show av Benzema

Nytt hattrick av stjärnan i Champions League

Uppdaterad 2022-04-07 | Publicerad 2022-04-06

Karim Benzema, 34, är glödhet i Champions League.

Real Madrid-stjärnan gjorde hattrick för andra matchen i rad i 3–1-segern borta mot Chelsea.

– Världens bästa spelare just nu, säger C More-experten Vicki Blommé.

Karim Benzema sköt Real Madrid till kvartsfinal i Champions League med ett äkta hattrick mot PSG.

Han följde upp succén med att göra fyra mål på två ligamatcher innan onsdagens första kvartsfinalmöte med Chelsea.

Där slog 34-åringen till med ännu ett hattrick.

Dubbla nickmål

Fransmannen nickade in 1–0 på Stamford Bridge i den 21:a minuten, vackert framspelad av radarpartnern Vinicius Junior.

Tre minuter senare slog han till på nytt med en välplacerad nick, assisterad av Luka Modric.

– Oj oj oj, vilket avslut igen. Otrolig kvalitet i luftrummet, säger C More-experten Olof Mellberg.

Strax innan halvtid reducerade Kai Havertz för engelsmännen – men Benzema var inte klar där.

Hattrick efter jättetavla

Andra halvlek var knappt en minut gammal när Benzema satte trean. Den här gången kunde han rulla in slutresultatet 3–1 i öppet mål efter en riktig bjudning av målvakten Edouard Mendy.

Benzema har nu gjort 37 mål på 36 tävlingsmatcher den här säsongen, elva av dem har kommit i Champions League.

– Det var en otrolig match för alla fotbollsälskare, säger Benzema enligt C More.

– Vi har en bra känsla. Jag tror väldigt mycket på mig själv, men jag tror också så hårt på det här laget

Returen i Madrid spelas på tisdag nästa vecka.