Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2010-10-08

Moldav hoppade in i straffområdet i kvalmatchen

Moldavien föll mot Holland. Men minst en moldav var glad ändå: åskådaren som hoppade in på planen och jublade.

– Det ser ut som att han tagit några pils, säger kommentatorn Jesper Hussfelt.

Moldavien stod upp bra ikväll men fick ge sig mot VM-tvåan Holland. Matchen slutade 0-1 sedan Klaas-Jan Huntelaar avgjort i den första halvleken.

Läge för lite moldaviska gravöl alltså?

Vandrade in på planen

Inte då. Åtminstone inte för den medelålders man som tog sig in på planen med tio minuter kvar. Strax efter ett anfall från hemmalaget där Holland rensat undan bollen tog mannen chansen att vandra in i straffområdet framför målvakten Maarten Stekelenburg.

Utan att någon vakt ingrep började han sedan att vinka och jubla inför hemmapubliken.

– Det ser ut som att han tagit några pils, kommenterade Jesper Hussfelt i TV 4 Sports sändning.

Strax därefter avslutade mannen sin lilla show genom att a) buga och bocka mot läktarna och b) vingla av planen.