Otäck smäll för Jiménez - förd till sjukhus

Publicerad 2020-11-29

David Luiz och Raúl Jiménez smällde ihop rejält i en nickduell.

Luiz kunde efter en stund ställa sig upp, med ett blödande sår i pannan.

Jimenez däremot bars ut på bår, med syrgas, men enligt Sky Sports återfick han medvetandet under matchen.

Det går fortsatt tungt för Arsenal. I kvällens match besegrades de av Wolverhampton med 2–1.

Men det var inte bara fotboll och matchresultatet som tog fokus i matchen. En otäck skada präglade kvällen.

Med bara fyra minuter spelade, gick David Luiz och Raúl Jiménez in i en nickduell, efter en hörna för Arsenal.

Spelarna slog ihop ordentligt och båda blev liggande i straffområdet, och de medicinska teamen kallades in på plan.

Bars ut på bår

Efter en liten stund kunde Luiz ställa sig upp, men han blödde rejält från pannan. Han bandageras och spelade resten av första halvlek, men blev utbytt i halvtid.

För Jiménez såg det värre ut. Han verkade svimma av vid smällen och blev undersökt en längre stund innan han bars ut på bår, med en syrgasmask på sig.

I bakgrunden kunde man höra ambulanser komma till platsen. Enligt engelska medier, bland andra Independent, har han åkt till sjukhuset.

Efter en dryg timme rapporterade Sky Sports att han är vid medvetande och har svarat på behandlingen som han har fått.