Neymar

Neymar förlänger med PSG

Av: 

Filip Lindfors

FOTBOLL

Nu är det klart. Neymars monsteravtal med PSG är påskrivet och brassens kontrakt sträcker sig till 2025. Avtalet uppges vara värt 300 miljoner kronor per år.

– PSG är glada att meddela förlängningen av Neymars kontrakt, skriver klubben på twitter.

Efter en tids spekulationer står det nu klart att Neymar blir kvar i Paris, åtminstone ett par år till. Brassen, som kom till klubben 2017 har skrivit på ett avtal som sträcker sig till 2025.

– PSG är glada att meddela förlängningen av Neymars kontrakt med ytterligare tre säsonger. 29-åringen är från och med nu kontrakterad fram till 30 juni 2025, skriver klubben på twitter.

Enligt transfergurun Farbrizio Romano kommer Neymar tjäna över 300 miljoner kronor per säsong efter skatt och kontraktet ska dessutom innehålla en stor bonus ifall PSG vinner Champions League.

– Jag är väldigt glad, väldigt glad att förlänga med Paris. Jag är väldigt glad att få vara en del av klubbens projekt, att vinna titlar och att förverkliga vår största dröm som är att vinna Champions League, säger Neymar till klubbens hemsida.

PSG, som nyss åkte ur Champions League ligger just nu ”bara” tvåa i Ligue 1, fyra poäng bakom Lille.

Champions League-final 2021 (herrar): Allt inför Manchester City–Chelsea

Europa League-final 2021: Allt inför Manchester United–Villarreal

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion | Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

LÄS VIDARE

Förra Liverpool-spelaren gripen i stor narkotikahärva

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Neymar

PSG, Paris Saint-Germain FC

Fotboll