Tittarna blåsta på West Hams ledningsmål

... men Manchester United vände – vidare i FA-cupen

Uppdaterad 2023-03-02 | Publicerad 2023-03-01

Bilden frös i Viaplays FA-cupsändning.

När den var tillbaka hade West Ham tagit ledningen mot Manchester United.

– Ber om ursäkt för bildavbrottet, säger kommentatorn Niklas Holmgren.

Efter en mållös första halvlek skulle det smälla direkt i andra mellan Manchester United och West Ham. Och det var gästerna som tog ledningen genom Said Benrahma.

Ett mål som först gick obemärkt förbi, bokstavligen.

Sekunder innan målet frös bilden, och när den var tillbaka fick tittarna se när algeriern skruvade in bollen i krysset.

– Ber om ursäkt för bildavbrottet, då sker just detta, sa kommentatorn Niklas Holmgren.

Uniteds vändning

I den 72:a minuten nickade Casemiro in 1–1, och vilt jubel utbröt. Men efter VAR-check signalerade domaren för offside.

Kvitteringen skulle i stället komma fem minuter senare, på en hörna, där West Ham-försvararen Nayef Aguerd nickade bollen i eget mål.

Och i den 90:e minuten fullbordade Manchester United vändningen. Alejandro Garnacho smekte in 2–1, och Fred stängde matchen med sitt 3–1-mål.

Efteråt hyllade kaptenen Harry Maguire ynglingen Garnacho.

– Han är väldigt bra, en ung kille med fantastisk talang. Han har hela världen vid sina fötter om han fortsätter arbeta och träna lika hårt som han gör nu, säger mittbacken till BBC.

United är nu klara för kvartsfinal i FA-cupen, där de ställs mot Fulham.