Uppdaterad 2020-02-17 | Publicerad 2020-02-16

En belgisk försvarare gjorde mål efter att ha gjort självmål tidigare.

En annan belgisk försvarare gjorde mål efter att ha orsakat en straff tidigare.

Men i grevens tid snodde en sydkoreansk stjärna hjälterollen.

Heung-Min Son blev stor matchhjälte för Tottenham i 2–3-segern borta mot Aston Villa.

Vi tar det väl i kronologisk ordning.

Trots allt var det redan i den nionde minuten som Tottenhamförsvararen Toby Alderweireld styrde in ett Aston Villa-inlägg i egen kasse.

Just Alderweireld skulle därefter, i minut 27, dock revanschera sig. Och det vackert.

Efter flipperspel i hemmalagets straffområde så vände belgaren på en femöring innan han skickade upp en projektil rakt i nättaket från snäv vinkel.

Knoppade in en hörna

Därefter var det en annan belgisk backs tur att kliva in i handlingarna.

Björn Engels feltajmade sin tackling mot Steven Bergwijn i straffområdet i slutet av första halvleken – vilket renderade i en straff efter VAR-granskning.

Heung-Min Son brände straffen – men satte därefter målvaktsreturen från Pepe Reina.

Men i den andra halvleken skulle även Björn Engels få revansch för ett försvarsmisstag, när han knoppade in en hörna till 2–2. Passande nog efter att ha besegrat Toby Alderweireld i en nickduell.

Son avgjorde

Men Björn Engels skulle få avsluta kvällen som syndabock trots allt.

För i den fjärde övertidsminuten så missade backen att stoppa en lång djupledscross. Och bakom Engels hade en viss Son dykt upp.

Sydkoreanen fick bollen, sprang vidare och placerade säkert in 2–3 och blev matchhjälte med sitt andra mål för dagen.

– Jag kände mig inte eftersom jag redan haft ett gäng lägen att göra vårt tredje mål, som tur var fick jag till det till slut. Vi förtjänade segern, säger Son till Tottenhams officiella Twitterkonto efter matchen.

Hans mål gav Tottenham tre oerhört viktiga poäng i den fortsatta jakten på Champions League-plats.