Mourinho skyllde på bollen efter krysset

Publicerad:
Foto: Owen Humphreys / TT

FOTBOLL

Gräsmattan, domaren, spelschemat och skadeläget är alla klassiska tränarbortförklaringar.

Efter 1–1 mot Middlesbrough i FA-cupen valde Mourinho att gå till den mest klassiska fotbollsbortförklaringen av dem alla – själva bollen.

– Den var som en badboll, säger Spurstränaren till BT Sport enligt The Mirror.

Ett Tottenham med många ordinarie stjärnor fick bara med sig 1–1 borta mot Middlesbrough och tvingas därmed till omspel i FA-cupens tredje omgång.

Efter matchen valde Spurstränaren José Mourinho att skylla på den allra mest klassiska av saker att skylla på efter en fotbollsmatch – själva bollen.

– Den var som en badboll. För lätt. Jag tror inte det hjälpte spelarna. Men det är ingen ursäkt, säger Mourinho till BT Sport enligt The Mirror.

”Min känsla var korrekt”

Förutom detta så fick även tränaren frågor om lagkaptenen Harry Kane, som på nyårsdagen drog på sig en skada som väntas hålla honom borta från spel en längre tid.

Frågor som Mourinho parerade så gott han kunde utan att svara på.

– Jag tror det är bättre att det medicinska teamet pratar om det eller skriver en officiell rapport. Det enda jag kan tillägga är att min känsla av att det inte var någon mildare skada var korrekt. Men jag kan inte prata om återhämtningstider, säger portugisen.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.