Ny förnedring och totalt 2-10 (!) mot Bayern München.

Se Sánchez reaktion 1.10 in i klippet!

Det stormar rejält i Arsenal just nu.

Fansens missnöje mot Arsène Wenger har nått nya höjder sedan tränaren, ytterst oväntat, petat storstjärnan Alexis Sánchez i helgens stormöte mot Liverpool.

Inför returmötet mot Bayern München i Champions League hölls nya protester.

”No new contract”“killing our club” och ”au revoir Arsène” stod att läsa på några av banderollerna som hölls upp när ett hundratals supportrar samlades utanför Emirates Stadium inför matchen.

Arsenal låg under med 1-5 från det första mötet men Theo Walcott tände en strimma av hopp genom att sätta 1-0 i den 20:e minuten.

”Dödade oss”

Men hoppet om en mirakulös vändning släcktes definitivt i den 53:e minuten då lagkapten Laurent Koscielny orsakade straff och visades ut.

Ett domslut som fick Wenger att rasa.

– Vi fick matchen dit vi ville men vi hade otur med domsluten. Det röda kortet dödade oss totalt. Tråkigt för alla fans som betalade dyra pengar för att komma hit och se matchen, säger han.

Wenger var inte bara förbannad över utvisningen på Koscielny; han tyckte även att Arsenal borde fått straff när Theo Walcott, vid ställningen 1–0, fälldes i offensivt straffområde.

– Jag har sett reprisbilderna och är 100 procent säker på att det borde varit straff. Domaren gav Bayern München stor fördel. I andra halvlek dödade han matchen med sina domslut. Visst, vi förlorar mot ett bra lag, men Bayern har också domaren att tacka för segern, säger Wenger.

Brast ut – i skratt

Straffen som Bayern München fick? Den satte Robert Lewandowski hur säkert som helst till 1–1 och därefter föll Arsenal ihop som ett korthus.

Arjen Robben satte 2-1, Douglas Costa 3-1 och Arturo Vidal fullbordade förnedringen genom att rulla in både 4-1 och 5-1.

Ett elände så stort att Alexis Sánchez inte kunde hålla sig för skratt. Tv-bilder tycks nämligen visa hur stjärnan – som byttes ut i den 72:a minuten – fnissar (!) på bänken efter att Vidal rullat in 5–1-målet. Något som lett till ramaskri bland fansen.

Arsenal är därmed utslaget ur Champions League med totalt 2-10 (!) i dubbelmötet mot Bayern München.

Frågan är om det också var Arsène Wengers sista CL-match i klubben?

Se fler höjdpunkter på viasatsport.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se