På söndagen tog hans lag en viktig seger hemma mot Leeds med 2–1.

Efter tre matcher har italienaren tagit totalt sju poäng.

Antonio Conte är en tränare känd för att leverera snabba resultat.

Under landslagsuppehållet införde han ett sockerförbud på Tottenhams träningsanläggning – och på söndagen tog han sin första Premier League-vinst med laget.

Efter att Leeds tagit ledningen fullbordade Pierre-Emile Höjbjerg och Sergio Reguilon vändningen i andra halvlek.

Svaga i första

Tottenham gjorde en svag första halvlek, och Leeds var klart bättre efter 45 minuter.

Gästerna tog också ledningen. Jack Harrison tunnlade vackert Tottenham-backen Emerson Royal, och spelade in bollen mot straffområdet där Daniel James kunde raka in 1–0.

Ledningen stod sig in i paus – men Conte måste ha sagt ett par väl valda ord i halvlek, för det var ett helt annat Tottenham som kom ut till andra halvlek.

Vild glädje från Conte

Pierre-Emile Höjbjerg kvitterade turligt efter en timme. Conte firade på ett patenterat sätt framför supportrarna.

20 minuter från slutet fick Tottenham en frispark i ett bra läge. Eric Dier stegade fram, men skottet tog i muren och studsade i stolpen.

Spanjoren Reguilon var hetast av alla på returen, och fullbordade vändningen. Det var ytterbackens första mål i Spurs-tröjan.

Tottenham fortsatte att trycka på, och luften gick ur Leeds efter 2–1-målet.

Efter slutsignalen skrek Conte ut sin glädje framför hemmaklacken – och italienaren är fortfarande obesegrad som Spurs-tränare.