Erik ten Hag har fått en smakstart som tränare i Manchester United.

Tränarens första match för klubben under försäsongsturnén i Asien slutade med storkross mot Liverpool.

Ett reservbetonat Liverpool ska tilläggas. Men ett Manchester United taggat till tänderna i stormötet i Bangkok, Thailand.

Och visst var det United som visade framfötterna mest.

Jadon Sancho gav klubben ledningen och efter en dryg halvtimme gjorde Anthony Martial 3-0 för Manchester United. Däremellan bjöd Fred på en tjusig lobb som seglade bakom Allison i Liverpools mål efter en trasslig situation.

Svenskarna spelade

Strax efter att andra halvlek drog igång bytte United hela laget utom målvakten, vilket innebar att Anthony Elanga fick göra sin försäsongsdebut den här säsongen. Även nyförvärvet Tyrell Malacia fick göra sina första minuter för klubben.

Victor Nilsson Lindelöf spelade hela första halvlek för United.

Manchester United vann med 4–0.