Domaren bröt Belenenses - Benfica i den 48:e minuten

Portugisiska Belenenses kunde fått en betydligt bättre uppladdning till hemmamatchen mot Benfica.

Ett sent konstaterat coronautbrott i laget gjorde att laget kom till start med nio (!) spelare.

Matchen bröts vid ställningen 0–7.

Det finns dålig tajming, och så finns det som hände Belenenses inför ligamatchen mot storlaget Benfica.

På matchdagen konstaterades 17 spelare och ledare vara coronapositiva, vilket innebar en hel del förändringar i startelvan.

Det blev mer än så - hemmalaget kunde inte ens ställa upp med elva utespelare utan kom till start med nio man i en 4–4-uppställning helt utan anfallare. Bland annat spelar målvakten Joao Monterio ytterback i matchen-

Resultatet blev också därefter. I halvtid leder Benfica med 7–0 och spräckte målnollan redan efter mindre än en minuts spel, något som protokollfördes som självmål.

Matchen bröts i den 48:e minuten - då hade två spelare stannat kvar i omklädningsrummet och en tredje skickat ut bollen över sidlinjen för att skylla på skada.

Belenenses Phete, i mitten till vänster, en av spelarna som saknas i truppen.