Rohdén målskytt när Crotone tappade segern sent

Uppdaterad 2017-10-20 | Publicerad 2017-10-15

Rohdén firar.

Marcus Rohdén satte höstens andra ligamål och såg ut att få fira Crotones andra vinst för säsongen.

Då blev Crotone snuvade på två poäng sedan Torino kvitterat till 2–2 i den 92:a minuten.

I augusti förra året lämnade Marcus Rohdén Elfsborg och skrev på för italienska Crotone.

Under förra säsongen blev det bara ett mål för mittfältaren när Crotone slutade på en 17:e plats och precis undvek nedflyttning till Serie B.

Men den här hösten verkar Rohdén, som funnits med i de senaste svenska VM-kvaltrupperna, ha ställt in siktet bättre. För en knapp månad sedan kom första målet för säsongen i vad som även blev Crotones första seger för säsongen, och i dag kom mål nummer två.

Sen kvittering

I första halvlek i hemmamötet med Torino vek 26-åringen in från vänsterkanten och sköt ett lågt skott i det bortre hörnet fram till 1–0. Efter ett mål vardera av lagen efter svenskens fullträff såg det ut som att Crotones andra vinst för säsongen skulle komma.

Men då, i den andra övertidsminuten, nickade Lorenzo De Silvestri in 2–2 och såg till Rohdén och hans lagkamrater fick nöja sig med en poäng.

Crotone ligger på en 14:e plats efter sex poäng på åtta omgångar.

Se fler höjdpunkter på viasatsport.se och matcherna i sin helhet på Viaplay.