Isak satte avtryck med inhopp för Real Sociedad

Uppdaterad 2019-07-27 | Publicerad 2019-07-26

Målskytt i debuten mot Lagun Onak.

Borta mot Nottingham Forest stod Alexander Isak för en assist i stället – till den sena 2–2-kvitteringen för Real Sociedad.

Svenske Alexander Isak inledde träningsmatchen borta mot Nottingham på bänken, och fick se Nottingham ta ledningen med både 1–0 och 2–1 under en svag första halvlek av Real Sociedad.

I den 60:e minuten kom Isak, och även norske kollegan Martin Ödegaard in i matchen.

Assist till kvitteringen

Och Isak såg till att göra avtryck under sin halvtimme på planen.

Med tio minuter kvar hade svensken ett av lagets bästa kvitteringslägen, men Nottinghammålvakten Arijanet Murić räddade anfallarens vänsteravslut.

I stället kom kvitteringen kort därefter, i minut 88, med Isak som framspelare till den unga algeriern Nais Djouahra. Isak vände bort sina bevakare i vänstersidan av straffområdet, och levererade en passning snett inåt bakåt till en fri Djouahra vid straffpunkten.

Matchen slutade 2–2.