Publicerad 2018-02-21

Ett tungt underläge mot Roma i halvtid.

Men Sjachtar Donetsk stod för en stark vändning mot italienarna.

Det ukrainska storlaget vann med 2–1 efter ett vackert frisparksmål.

Cengiz Under, som gör en fin debutsäsong med Roma, blev strax före halvtid frispelad av Edin Dzeko. Den turkiska mittfältaren sköt in 1–0 till det italienska storlaget.

Då såg det tungt ut för Sjachtar Donetsk. Men hemmalaget lyckades vända till vinst i andra halvlek.

Viktiga mål och bråkigt

Facundo Ferreyra ordnade 1–1 i den 52:e minuten. Sedan sköt Fred in 2–1 med en vacker frispark - som gick in via ribban.

I slutminuterna blev det bråkigt mellan lagen. Sedan var Sjachtar Donetsk oerhört nära att göra ytterligare ett mål, men Ferreyra brände ett bra läge.

Se fler höjdpunkter på viasatsport.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se