Förlust för Björknesjö i avskedsmatchen

Publicerad 2018-09-09

Viktiga poäng stod på spel i mötet mellan Norrby och IK Frej. Båda lagen ligger precis på säker mark och kämpar för att hålla sig ovanför de negativa kvalplatserna. Dessutom var det Roberth Björknesjös sista match som tränare för IK Frej. Björknesjö kommer från och med måndag axla rollen som manager i allsvenska Brommapojkarna.

Redan efter tio minuter hade gästande IK Frej tagit ledningen med 2–0 efter mål av Joakim Runnemo och Mattias Bouvin. Men innan första halvleken var slut hade Nicklas Savolainen reducerat för Boråslaget.

Richard Yarsuvat kvitterade i början av andra halvlek innan Abdelrahman Saidi satte slutresultatet 3–2 till Norrby efter 71 minuters spel.

I och med segern kliver Norrby upp ovanför IK Frej i tabellen. Boråslaget ligger på elfte plats med 23 inspelade poäng. IK Frej ligger precis efter med 22 poäng.

I dagens andra match vann Örgryte hemma mot Öster med 1–0. Matchens enda mål gjordes av Daniel Paulson.