Vackert - men brassen har gjort det förut

Philippe Coutinho skickade Manchester United ur Europa League med ett klassmål.

Avslutet en vacker chip över David De Gea.

En variant som Liverpools brasse gjort tidigare.

Liverpool kom till Old Trafford med 2-0 från första mötet. Manchester United var tvunget att öppna offensivt och det gjorde man.

Ungdomarna Anthony Martial, 20, och Marcus Rashford, 18, oroade Liverpools backlinje och Marouane Fellaini var stark i duellspelet (även om han vässat armbågarna väl hårt).

Det var också hemmalaget som tog ledningen. Martial fick en straff efter en duell i straffområdet med Nathaniel Clyne i den 31:e minuten. Fransmannen satte själv straffen säkert och fick fart på hemmafansen.

Liverpool var dock nära en snabb replik då Daniel Sturridge träffade ribban med sin frispark.

United hade ytterligare en vass chans före paus när Fellaini hann upp en djup, hög boll och satte den snett inåt bakåt till Marcos Rojo som kom i full fart men som inte kunde få bollen på mål.

Svagt av backen

Istället var det Liverpools bollbegåvning – och matchens behållning – Philippe Coutinho som punkterade första halvlek och Uniteds Europa-äventyr.

Han gjorde det så vackert.

Liverpoolspelaren fick en boll på vänsterkanten och var långt ut och skapade målchansen på egen hand genom att kroppsfinta bort den svagt agerande backen Guillermo Varela.

Ensam med snäv vinkel mot De Gea valde brassen sen att chippa. Snyggt, överraskande.

Men han har gjort det förut. På sociala medier fanns snabbt efter målet en filmklipp från en träning med Inter, där Coutinho spelat tidigare. Avslutet - helt snarlikt det i dag.

Manchester United försökte reducera det totala underläget i andra halvlek, men var aldrig riktigt nära.

Liverpool klarade 1-1 och är vidare i Europa League.

– Jag är väldigt nöjd, det var hårt jobb. Alla talade om det som att vi var vidare efter 2-0 i första matchen. Den första halvleken var väldigt intensiv. United spelade inte som de gjorde tidigare, säger Liverpools tränare Jürgen Klopp.

Och det fanns förstås en spelare han var extra nöjd med.