Två nya mål av Zlatan Ibrahimovic och nytt personligt målrekord.

Dagen efter matchen mot Stade Rennes får svensken höga betyg i fransk media.

"Legendariskt", skriver Maxifoot.

Zlatan Ibrahimovic och hans Paris Saint-Germain valde att fira ligacuptiteln med en blixtvisit till Las Vegas. En resa som kritiserades av bland annat den förre tränaren Luis Fernandez.

Men på fredagen svarade spelarna på kritiken genom en solklar seger mot Stade Rennes med 4–0.

"Ibra" stod för två av målen vilket gör att han med sina nu 50 fullträffar slagit sitt tidigare målrekord i klubb och landslag.

– Viva Las Vegas!, var svenskens ord efter succén.

Dagen efter hyllas han i franska medier.

I Footmercato belönas han med betyget 7,5 (på en 10-gradig skala), vilket även Maxwell får. I motiveringen står bland annat: "Efter en första halvlek med flera tekniska nummer är det trevligt att se att de förvandlas till vad han gör bäst, nämligen att göra mål."

"Spelar ingen roll om han varit på poolparty"

Le Parisien ger svensken 8 i betyg och hyllar hans "kung fu-mål".

I Maxifoot, som berömmer Zlatan med "legendariskt!", utses han till matchens bäste spelare med 8,5 i betyg.

Även L'Equipe ger Zlatan fina betyg (8) och omdömen:

"Även i den första halvleken gjorde svensken flera bra drag... Och sedan kunde han sätta en spektakulär dubbel."

De skriver också i sin artikel om matchen:”Ibra tycks vara en garanti för effektivitet, åtminstone innanför landets gränser. Med titeln säkrad, och även om han varit på poolparty i Las Vegas eller på jakt i Sverige, fortsätter backar i Frankrike att få lida”.