Alexander Isak, 21, väntar fortfarande på första målet i årets La Liga.

Svensken blev för femte gången mållös för Real Sociedad.

Alexander Isak svarade för nio ligamål förra säsongen på bara 14 starter.

Den här säsongen har han fått inleda samtliga matcher på planen. Utan framgång.

Svensken blev för femte gången den här säsongen mållös när Real Sociedad hemmabesegrade Getafe med 3–0.

Isak hade dock ett jätteläge i den första halvleken när han språngnickade i ett flygande anfall. David Soria gjorde dock en fin räddning när han nekade svensken.

Isak blev utbytt efter 73 minuter vid ledning 2–0. Med 21-åringen på bänken kunde Portu fylla på till 3–0 när Sociedad gick upp i serieledning, i en haltande tabell.

En som däremot visar form är Bundesligastjärnan Emil Forsberg. Leipzigspelaren gjorde 1–0-målet hemma mot Schalke i den första halvleken, en fullträff som sedan bokfördes som självmål. Leipzig vann till slut med 4–0.