Skadorna kan stoppa Neymar från att flytta

PSG åkte på tre skador i vinstmatchen mot Toulouse.

Edinson Cavani blir borta i tre veckor och för Kylian Mbappé blir det en månad utan fotboll, enligt Le Parisien.

Skadesmällarna kan stoppa Neymar från en flytt.

Det är osäkert var Neymar kommer att spela fotboll den här säsongen. Han var inte ens med i truppen när PSG vann mot Toulouse med 4–0 i går.

Brassen vill lämna och PSG:s fans vill inte ha kvar honom. Men i gårdagens seger åkte storklubben på två skador i anfallet - både Edinson Cavani och Kylian Mbappé tvingades bryta matchen. Frågan är om de skadorna kommer att påverka Neymars framtid?

– Jag säger som jag har sagt många gånger tidigare. Neymar är spelklar, men kommer inte att spela förrän han har löst situationen med klubben, sa PSG-tränaren Thomas Tuchel i lördags.

Mbappé missar flera matcher

Mbappé har ådragit sig en skada i baksidan av låret på vänstra benet. Det talas om runt en månad utan fotboll. Det gör att anfallaren missar Frankrikes landskamper mot Albanien och Andorra, några ligamatcher och första omgången av Champions League.

Cavani, som har problem med höften, blir borta i cirka tre veckor. Abdou Diallo bröt också matchen mot Toulouse, men det ska inte vara några bekymmer.

”Vi har försökt att hitta förklaringar”

PSG har Ander Herrera, Thilo Kehrer och Julian Draxler på skadelistan sedan tidigare. Tränaren Thomas Tuchel är trött på skadorna.

– Det är för många. Vi har försökt att hitta förklaringar, men vi får fortsätta söka efter dem, säger han enligt Le Parisien.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.