Luca Toni sänkte Milan med två nickmål

Milan tog tidigt ledningen i premiären mot Verona.

Men Luca Toni, 36, förstörde festen med två nickmål.

Veteranen bättrade därmed på sitt fina facit.

Matchen var bara 14 minuter gammal när Mario Balotelli hittade in till Andrea Poli med ett smart instick. Poli tvåfotade sig genom försvaret och bredsidade elegant in 1–0.

Drömstart för Milan, men en av Serie A:s verkliga rävar hade ännu inte kommit i gång.

Med halvtimmen spelad kvitterade Luca Toni på nick efter en hörna. Backen Kévin Constants markering var svag, och måltjuven knoppade bestämt in bollen vid bortre stolpen.

Tonis imponerande facit

I början av den andra halvleken höll han sig framme med pannan igen. En snabb omställning av Verona nådde upp till Toni på topp, som prickade in segermålet. Välplacerat intill målvakten Christian Abbiatis högra stolpe.

Är det någon i Verona man inte ska släppa är det Luca Toni. Den notoriske målskytten har vandrat runt i 13 (!) olika italienska klubbar – men mål har det alltid blivit.

Totalt 111 stycken på 250 Serie A-matcher.