Medicinsk nödsituation mellan Watford och Chelsea

Publicerad 2021-12-01

Mötet mellan Watford och Chelsea pausades tillfälligt efter att en åskådare drabbats av hjärtstillestånd.

Personen i fråga fördes till sjukhus där tillståndet uppges vara stabilt.

Båda lagen lämnade planen efter incidenten som inträffade efter tolv minuters spel.

Avbrottet kom samtidigt som Watfords Adam Masina fick behandling för en skada. Enligt Sky var Chelseas Marcos Alonso den första spelaren att uppmärksamma domarteamet på situationen.

Cirka en halvtimme senare återupptogs matchen igen. Watford uppgav själva på Twitter att en supporter drabbades av hjärtstillestånd på läktaren. Personen i fråga fördes till sjukhus och tillståndet uppgavs vara stabilt.

Ziyech avgjorde

Chelsea vann sedan mötet med 2–1 där Hakim Ziyech gjort det avgörande målet med kvarten kvar att spela av den andra halvleken.

I och med segern toppar Chelsea fortsatt Premier League, en poäng före Manchester City.

En medicinsk nödsituation på läktaren uppstod även i mötet mellan Southampton och Leicester, vilket gjorde att andra halvlek sköts upp.