Swansea chockstartade mot Manchester City i FA-cupen.

Men den engelska ligaledaren vände.

Efter ett självmål av storspelande Kristoffer Nordfeldt vann City med 3–2.

– Vi trodde på det hela tiden, säger matchvinnaren Sergio Agüero.

FA-cupskvarten på Liberty Stadium såg ut att sluta med en jätteskräll.

Efter 69 minuter ledde Swansea, coachade av den tidigare Östersund-tränaren Graham Potter, med 2–0 hemma mot giganten Manchester City.

Matt Grimes hade gjort 1–0 på straff och Bersant Celina utökade till 2–0.

Men i andra halvlek kom City tillbaka.

Självmål av Nordfeldt

Dryga timmen in i matchen reducerade Bernardo Silva och i den 78:e minuten vann Raheem Sterling en straff.

Sergio Agüero klev fram och drog straffen i stolpens insida, via Kristoffer Nordfeldt, in till 2–2, vilket räknades som ett självmål av den svenska målvakten som hade briljerat i den första halvleken.

Med fem minuter kvar fullbordades vändningen. Straffmissaren Agüero trängde sig igenom och skallade in trean i Wales. 2–3 och City krånglade sig slutligen vidare till semifinal.

– Vi trodde på det hela tiden. Vi fajtas alltid, säger segerskytten Agüero till BT Sport.

Asoro hoppade in

Landsmannen Joel Asoro, 19, blev inbytt i andra halvlek och fick en ypperlig chans att näta, men avslutet gick i burgaveln.