Publicerad 2020-10-29

Muamer Tankovic blev inbytt i halvtid mot Leicester.

Tre minuter senare gjorde han sitt första mål för AEK Aten i Europa League.

Muamer Tankovic lämnade Hammarby för AEK Aten under transferfönstrets sista dag. Svensken, som bara gjort fyra matcher hittills för sin nya klubb, fick börja på bänken i Europa League-mötet från Leicester.

Därifrån fick han se Jamie Vardy ge bortalaget ledningen i den 18:e minuten. Sex minuter före pausvilan ökade Hamza Choudhury på till 2-0.

Andra förlusten

Tankovic byttes in i halvtid och det dröjde inte många minuter innan svensken skrev in sig i målprotokollet. Med sin första bollkontakt satte han reduceringen i den 48:e minuten.

AEK Aten lyckades inte få in någon kvittering och matchen slutade 2–1. Det innebär att den grekiska klubben står kvar på noll poäng efter två spelade matcher medan Leicester leder gruppen på sex poäng.