Publicerad 2023-05-08

IFK Norrköping tog tre nya poäng när lagets stora stjärnor klev fram borta mot Degerfors.

Christoffer Nyman och Arnor Sigurdsson ordnade 2–0-segern.

– Det är kul att spela fotboll, vi njuter bara, säger Arnor Traustason i Discovery.

Degerfors kom stukade till hemmamatchen mot IFK Norrköping efter att ha förlorat med 6–0 mot IFK Göteborg förra veckan.

Men på Stora Vallas gräsmatta varade uppryckningen bara i 23 minuter.

Hemmalaget inledde vasst, men från stunden att Christoffer Nyman gjorde 1–0 till gästerna i den 23:e minuten förändrades matchbilden.

Fyra i allsvenskan

Nyman, med sitt femte mål för säsongen, nickade elegant in ledningsmålet förbi Sondre Rossbach.

I den andra fyllde lagets andra storstjärna, Arnor Sigurdsson på, när han rullade in tvåan strax efter pausvilan.

Islänningens tredje för säsongen.

Matchen slutade 2–0 och Norrköping är fyra i allsvenskan, med 14 poäng, efter Malmö och Häcken. Degerfors har sex poäng på sju matcher.

– Vi hade en gameplan och följde den. Det är kul att spela fotboll, vi njuter bara, säger Arnor Traustason i Discovery.