Joe Corona utvisad när Sundsvall förlorade tredje raka

Publicerad 2022-04-16

Det vill sig inte för nykomlingen GIF Sundsvall.

Under lördagen förlorade de sin tredje raka match i allsvenskan för säsongen.

Det innebär att laget är fortsatt poänglösa och därmed placerar sig sist i tabellen.

JACKPOTT: 4 miljoner på Europatipset: ”Malmö får slita för SM-guld”

GIF Sundsvall har fortfarande inte plockat någon poäng i allsvenskan denna säsong.

Under lördagen hade de chansen att ta säsongens första poäng när de ställdes mot Varberg på bortaplan, men så blev inte fallet.

Det blev en tung eftermiddag för Sundsvall som både fick se sig besegrade samt se nyförvärvet Joe Corona bli utvisad i sin första match för klubben.

Tidigt ledningsmål

Varberg tog ledningen tidigt i matchen. Redan i den åttonde minuten kunde hemmalagets Oliver Stanisic styra in ledningsmålet för Varberg.

Cirka 20 minuter senare kom även 2–0 när Simon Adjej prickade mål efter en retur från en frispark.

Varbergs Oliver Stanisic gjorde ett mål i segern mot Sundsvall.

Det underläget orkade inte Sundsvall att hämta ikapp och förlorade därmed matchen med 2–0.

I matchen slutminuter tilldelades Sundsvalls nyförvärv Joe Corona rött kort.

Efter en tackling på en Varbergsspelare tilldelades Corona först gult kort. Han var inte nöjd det domslutet och sköt istället iväg bollen. Då tog domaren istället upp det röda kortet och det var färdigspelat för Joe Corona.

En minst sagt tung eftermiddag för Sundsvall som fortsatt placerar sig allra sist i den allsvenska tabellen och inte har plockat en enda poäng på de tre första matcherna.