Zlatan Ibrahimovic ville veta vad den missnöjde Saint-Etienne-spelaren hette och vände helt sonika på honom för att kolla ryggtavlan.

Paul Baysse svarade med att göra precis samma sak.

– Det är lätt för honom att hånas när han leder, säger Baysse.

Zlatan Ibrahimovic och hans Paris SG reste hem med en viktig trepoängare från Saint-Etienne och hakar på Lyon i toppen av Ligue 1.

Den svenske anfallaren lär också vara glad över att han undkom ett rött kort i matchens döende minuter.

Zlatan delade ut en ful tackling till Saint-Etiennes mittfältare Romain Hamouma och hemmapubliken kokade av frustration.

Domaren nöjde sig med det gula kortet men de Etienne-spelarna ville också säga ett par väl valda ord till Zlatan.

Fick Zlatan att skratta

Som exempelvis försvararen Paul Baysse.

Svensken var inte alltför intresserad av vad som sades utan gjorde i stället en hånfull poäng av kolla vad den grönklädde spelaren hette egentligen.

Baysse – missnöjd med tilltaget – svarade med att göra precis samma sak tillbaka, trots att han hade med ligans överlägset störste stjärna att göra.

– Han startade det hela, det är en del av spelet. Men det är enklare för honom att håna när han leder. Det hade varit kul att se honom göra det när han ligger under med 1-0. Jag lägger ingen vikt vid det, säger Baysse till 20minutes.fr.

Situationen lugnades ner när Joel Tsafack fick Zlatan att skratta – och krama – bort det hela. Se klipp på händelsen här (OBS: Extern länk).

Just det faktum att Zlatan kom nära ett rött kort dyker upp i omdömena från de franska tidningar när Zlatan trots allt får sina bästa betyg på länge.

”Mycket rörlig och orkestrerar spelet. Öppnade målskyttet med en välplacerad straff. Delade ut en otäck tackling till Hamouma som bara gav gult kort”, skriver Maxifoot och ger svensken 6,5 på en tiogradig skala.

”PSG-stjärnan vinner boll och distribuerar den väl”, skriver Le Parisien och ger en sexa i betyg.

”Kom in en tändare”

Även Paristeam nöjer sig med en sexa i betyg till motiveringen:

”Lyckades inte förvalta sitt friläge i den 57:e minuten men tog revansch på sig själv i den 70:e när han slog in segermålet från straffpunkten”.

Men straffavgörandet var inte helt odramatiskt. Zlatan fick avbryta sin ansats och visa för domaren att det kastades in föremål.

– Jag var helt fokuserad. Jag hade laser i huvudet. En laserstråle. Det kom in tändare, det kom in en massa grejer på planen. Men domaren sket i det. Domaren sa till mig att slå till den, säger han till TV4.