I måstematchen mot Slovakien hamnade Sverige i tidigt 0–2-underläge.

Dessutom tog England ledningen mot Polen.

I kväll kan Sveriges öde i U21-EM avgöras.

För att vinna gruppen krävs att Håkan Ericsons gäng slår Slovakien, samtidigt som Polen tar poäng mot England.

Alternativet är att Sverige placerar sig som grupptvåa och hoppas på att resultaten går vägen i övriga gruppers sista matcher (som spelas på fredag och lördag).

De svenska fansen drömmer förstås om en succé redan i kväll. Men blågult fick sämsta tänkbara start.

Två mål åt fel håll

Fem minuter in i matchen mot Slovakien höll sig Martin Chrien framme på ett inlägg och nickade in 1-0 till Slovakien, efter att svenske målvakten Anton Cajtoft hamnade på ”mellis”.

Och som om inte det vore nog passade England på att ta ledningen mot Polen i matchen som pågår parallellt. Det målet satte Leicester-spelaren Demarai Gray och det kom bara en halvminut efter Slovakiens ledningsmål mot Sverige.

Ny kalldusch

I den 23:e minuten kom dessutom 2–0 till Slovakien mot Sverige, genom Jaroslav Mihalik, och i nuläget ser en semifinalplats väldigt, väldigt avlägsen ut...

Sverige förlorade till slut med 0–3 och är utslaget ur U21-EM.