Pickford skällde ut lagkamraten

Publicerad 2023-03-18

Lagkamraterna var inte nöjda med James Tarkowski.

Han orsakade en straff för Everton mot Chelsea och blev utskälld av målvakten Jordan Pickford.

– Det är aldrig roligt att ge bort straffar, säger Tarkowski till Sky Sports.

Chelsea vände mot Everton i den andra halvleken.

När James Tarkowski fällde Reece James i eget straffområde innebar det att Kai Havertz kunde sätta 2–1 på straff i den 76:e minuten.

James Tarkowskis lagkamrater var inte nöjda med Tarkowskis agerande.

Förklarar straffen

Målvakten Jordan Pickford gick direkt fram till Tarkowski och gestikulerade och skrek mot den uppgivne mittbacken.

Även Ben Godfrey pratade med Tarkowski.

– Det är aldrig roligt att ge bort straffar. Ben trodde att jag skulle rensa och jag trodde att han skulle göra det. Reece blev fälld och vi gav bort en straff, säger Tarkowski till Sky Sports.

Everton kvitterade

Trots straffen skulle Everton få med sig en viktig poäng i Premier Leagues bottenstrid. Ellis Simms kvitterade med en minut kvar av ordinarie tid.

Chelsea har haft en bra trend men tappade nu poäng efter två segrar i ligan och en seger i Champions League.