Uppdaterad 2022-05-16 | Publicerad 2022-05-15

Milan och Zlatan Ibrahimovic kunde bli ligamästare på söndagskvällen.

Efter deras seger mot Atalanta ledde de med fem poäng.

Men även Inter vann och allt avgörs nu i den sista omgången nästa söndag.

Milan är nära sin 19:e ligatitel efter ha vunnit med 2–0 hemma mot Atalanta på söndagskvällen.

Ett Milan med Zlatan Ibrahimovic på bänken (där han blev kvar matchen ut) hade inledningsvis problem med att luckra upp Atalanta och det var 0–0 efter den första halvleken.

Men efter 55 minuter spel kunde Rafael Leao springa sig fri och skicka in bollen mellan benen på målvakten.

I den 75:e minuter stod sedan Theo Hernandez för kanske ett av säsongens vackraste mål.

Vänsterbacken tog hand om bollen precis utanför eget straffområde och satte ordentlig fart mot det andra målet och fransmannen la in bollen i bortre hörnet till 2–0 vilket också blev slutresultatet.

Segern gjorde att Milan ledde Serie A med fem poäng och kunde bli mästare på söndagskvällen.

Men Inter vann med 3–1 borta mot Cagliari och minskade avståndet till två poäng och nu avgörs allt i sista omgången nästa söndag.

Då väntar Sassuolo på bortaplan för Milan medan Inter möter Sampdoria på hemmaplan.