Oavgjort i botten – Bajrovic poänghjälte

Publicerad 2016-09-21

Admir Bajrovic kvitterade.

Tabelljumbon Ljungskile var i stort behov av tre poäng, men fick bara med sig en från mötet med bottenkonkurrenten Assyriska i superettan.

Det var hemmalaget Assyriska som förde matchen, men utan att inledningsvis skapa några riktigt heta målchanser. Daniel Sliper gav sedan till slut Assyriska ledningen i den 48:e minuten, innan Admir Bajrovic kvitterade för gästerna i den 74:e.

I tabellen ligger Ljungskile fortsatt sist på 17 poäng – en efter nästjumbon Ängelholm och tre bakom Assyriska på kvalplats. Upp till Degerfors, som har en match mindre spelad, på säker mark är det åtta poäng för Ljungskile och fem för Assyriska.

Det blev 1–1 även i mittenmötet Värnamo–Frej, och Varberg vann med 3–2 mot Dalkurd efter en dramatisk matchavslutning.

Först kvitterade Dalkurds Ahmed Awad på tilläggstid, men minuten senare sköt Nsima Peter segern till hemmalaget Varberg med sitt andra mål för kvällen.