Publicerad 2019-11-26

Stormötet mellan Real Madrid och PSG slutade 2–2.

Men den stora snackisen handlade återigen om VAR.

– Hur mycket sangria drack domaren i går?, säger Bojan Djordjic i Viasat.

Karim Benzema satte 1–0 till Real Madrid i den 17:e minuten, men precis före paus fick PSG en gratisbiljett in i matchen.

Trodde alla.

Domaren Artur Dias dömde nämligen straff för PSG och rött kort på Thibaut Courtois sedan målvakten fällt Mauro Icardi i eget straffområde.

”Vad drack han?”

Men efter VAR-granskning valde den portugisiske domaren att ta tillbaka båda besluten. Detta på grund av en till synes lätt knuff av Idrissa Gueye mot Marcelo på mittplanen. En knuff som domaren i realtid såg från bästa tänkbara vinkel – och friade.

– Vad drack han i går kväll? Hur mycket sangria? Han viftar ju bort knuffen i realtid. Jag tycker att det är ett uselt beslut. Visst, PSG gör ingen bra första halvlek, men jag tycker ändå att de blir lite rånade här, säger Bojan Djordjic i Viasats studio.

Stort drama

Det blev sedan en dramatisk avslutning på matchen.

I den 79:e minuten tryckte Karim Benzema in sitt andra mål för kvällen fram till 2–0. Men PSG replikerade direkt med två snabba mål av Kylian Mbappé och Pablo Sarabia och matchen slutade 2–2.

Resultatet innebär att PSG säkrar gruppsegern trots att en match återstår. Real Madrid säkrar också avancemang, men som grupptvåa.

Se fler höjdpunkter på viafree.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se