Magdalena Erikssons Chelsea är segrare i FA-cupen.

Det står klart efter dagens vinst mot Manchester City.

Ikväll får svenskorna Magdalena Eriksson, Jonna Andersson och Zecira Musovic fira.

Chelsea har vunnit FA-cupen för tredje gången.

Under söndagen slog man Manchester City med 3–2 på ett regnigt Wembley Stadium i en dramatisk match där Sam Kerr blev stor matchhjälte under förlängning.

För det var just Kerr som stod för matchens första mål och bäddade för det sista.

– Det är otroligt. En otrolig känsla att få vara en del av den här klubben som är den bästa klubben i världen. Jag är så stolt, säger Sam Kerr till BBC Sport efter matchen.

Ett inlägg från Millie Bright nådde Kerrs huvud som nickade in 1–0 för Chelsea, men knappt tio minuter efter ledningsmålet kvitterade Manchester City.

Drömmål

Chelsea fortsatte jaga ett ledningsmål och när Erin Cuthbert fick chansen att bli målskytt tog hon den.

I mitten av den andra halvleken klev hon fram och prickade in ett riktigt drömmål för sitt Chelsea som innebar 2–1 för hemmalaget.

Cuthbert sparkade iväg ett skott utanför målområdet som tog i ribban och in i Manchester Citymålet.

Men bortalaget kom igen och med en minut kvar av ordinarie speltid kom ytterligare en kvittering som innebar förlängning.

Självmål avgjorde

Då klev Sam Kerr fram på nytt.

Kerr sprang sig fri i målområdet och sköt bollen mot mål.

Då nuddade den olyckligt Manchester City-spelaren Alex Greenwood som styrde in bollen i eget mål.

Ett självmål som innebar 3–2 till och ännu en titel till Chelsea.