Publicerad 2022-10-10

Hammarby körde över Varberg i den första halvleken.

Då sågade Joakim Lindner lagets insats.

– Det här är katastrof, bland det värsta jag har varit med om, säger han.

Hammarby har inte vunnit på de fem senaste matcherna i allsvenskan. Men i den första halvleken mot Varberg kom en rejäl urladdning.

Nahir Besara satte 1-0 redan i den 10:e minuten. Tio minuter senare hittade Besara fram till Joel Nilsson som gjorde sitt första mål för säsongen.

Innan halvleken var slut gjorde Darijan Bojanic 3-0 efter en soloshow. Mittfältaren dribblade förbi flera Varbergspelare och klippte sedan till utanför straffområdet.

”Är katastrof”

Varbergs Joakim Lindner sågade lagets insats rejält i paus.

– Det är katastrof, vi springer inte, vi vinner inga dueller. Jag vet inte inte om vi är rädda eller vad som händer. Det är för dåligt, säger Joakim Lindner till Discovery och fortsätter:

– Det här är katastrof, bland det värsta jag har varit med om.

Lindner tvingades dessutom kliva av i paus med huvudvärk och en ömmande hälsena. Matchen slutade 5–1 till Hammarby och Varberg är nu tre poäng från Degerfors på kvalplatsen.

Det gör ont när man tittar på tavlan och det står 5-1. Vi är inte ett lag i första halvlek, vi spelar för oss själva, pressar själv, springer själv, säger Lidner efter matchen.