Martial sköt United till final i cupen

Uppdaterad 2016-04-25 | Publicerad 2016-04-23

Avgjorde i 93:e minuten

FA-cupsemin mellan Manchester United och Everton såg ut att gå till förlängning.

Då avgjorde Anthony Martial i den 93:e minuten.

Det skapades chanser direkt i FA-cupsemin mellan Manchester United och Everton. Romelu Lukaku fick den bästa redan efter sex minuter när han avslutade förbi David de Gea. Men på mållinjen dök Wayne Rooney upp och räddade.

Båda lagen fortsatte att rada upp chanser, men målet kom inte förrän i den 34:e minuten när Marouane Fellaini satte 1-0.

Brände straff

Tio minuter efter paus fick Everton straff, men Lukaku, som hade flera jättelägen under matchen, brände. Men kvitteringen skulle komma. Gerard Deulofeu fick i väg ett inlägg som sedan styrdes in via Chris Smalling.

Matchen såg ut att gå till förlängning, men så blev det inte. I den 93:e minuten sköt Anthony Martial United till final.

Där ställs de mot vinnaren i den andra smifinalen mellan Watford och Crystal Palace.