Guidetti i storform – nätade på nytt

Uppdaterad 2016-11-07 | Publicerad 2016-11-06

John Guidetti visar fin målform inför VM-kvalet mot Frankrike.

Mot Valencia fick svensken chansen från start – då avgjorde han matchen i 77:e minuten.

John Guidetti hoppade in i Europa League-mötet med Ajax i veckan och nätade direkt. Mot Valencia fick han chansen från start för första gången den här säsongen.

Daniel Parajeo gav dock bortalaget ledningen på straff efter en halvtimme.

Precis före paus kvitterade Facundo Roncaglia för Celta Vigo. Med kvarten kvar att spela var Guidetti nära att sätta 2-1, men Valenciamålvakten räddade.

På den efterföljande hörnan kom dock målet.

Även Forsberg i målform

Guidetti kastade sig fram och nickade in 2-1 och firade sedan framför fansen. Målet räckte också till seger för Celta Vigo.

Guidettis chanser att få starta i VM-kvalmötet mot Frankrike på fredag har ökat efter att Marcus Berg skadade sig tidigare i veckan.

Även Emil Forsberg visar fin form inför EM-kvalet. I 3-1 segern mot Mainz låg han bakom alla mål.

Först spelade han fram 1-0, sedan satte han själv 2-0 innan han på nytt stod för en assist till 3-0-målet. Svenskens RB Leipzig går nu upp i delad serieledning.

Se fler höjdpunkter på viasatsport.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se