Kulusevski hakar inte på Haalands extrema köttrend

Dejan Kulusevski köpte en vattenreningsmaskin på uppmaning av Cristiano Ronaldo.

Men Tottenhamstjärnan har inte hakat på Erling Braut Haalands mattrend.

– Jag såg det här med att äta hjärta för några dagar sedan, säger 22-åringen.

Att hälsotrender kommer och går bland fotbollsproffs är en vanlig snackis. Få av världsstjärnorna är dock villiga att dela med sig av sina hemligheter.

Men Dejan Kulusevski har tidigare berättat han införskaffade en vattenreningsmaskin efter att den dåvarande lagkamraten i Juventus, Cristiano Ronaldo, övertalade honom om att inte dricka ”dött vatten.”

Maskinen fick följa med i flytten till London. I Sportbladets läsarchatt avslöjar den svenske landslagsmannen att han inte orkat installera den i hemmet.

– Jag drack det i Turin, sen tog jag med den till England. Men har inte pallat installera om den. Så just nu dricker jag bara vanligt vatten. Det fungerar också, så jag ska inte klaga, säger han som svar på läsaren ”Mickes” fråga.

PLUS: Bank: En slakt som borde varit barnförbjuden


Erling Haaland.
Erling Haaland.

Följ med Sportbladet på fotboll i London– läs mer HÄR


Från japanska sjukhus

En annan 22-årig Premier League-stjärna som däremot alltjämt filtrerar sitt vatten är norrmannen Erling Braut Haaland.

I sin dokumentär ”Valet” på Viaplay visar han stolt upp maskinen, som förutom att användas av världens fotbollsspelare är vanligt förekommande på japanska sjukhus.

Haaland, som av landsmannen Joshua King tidigare blivit kallad för ”freak” då han äter upp emot 4000 kalorier om dagen, stoltserar även med att visa upp djupfryst hjärta och lever från nötkreatur som ska komma från gårdar i hans närområde.

– Jag såg det här med att äta hjärta för några dagar sedan. Alla har så många olika teorier och du vet inte vem du ska lita på. Nu har jag spelat några år och börjar komma in mer och mer vad jag ska äta och dricka.

Hur noga är du med kosten?

–Jag är ganska noga, men kan bli bättre. Jag är inte perfekt. Jag tycker det är viktigt att äta nyttigt. Jag dricker aldrig läsk och äter sällan godis, även fast jag är en stor älskare av godis.

Köp allt för att heja på Sverige i Sportbladet Shop här!

.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.