Så blev det även denna gång.

Leroy Sané låg bakom båda målen när Inter besegrades med 2–0.

– Vi behövde vara perfekta och det var vi inte, säger Inters tränare Simone Inzaghi.

Med Barcelona i samma grupp var det viktigt för Inter och Bayern München att inleda Champions League-gruppspelet på bästa tänkbara sätt.

Storklubbarna gjorde under onsdagskvällen upp i Milano, och det var den tyska storklubben som tog tag i matchen direkt. Efter flera vassa målchanser var det Leroy Sané som gav bortalaget ledningen i den 25:e minuten. Tysken blev fint framspelad av Joshua Kimmich, innan han kyligt placerade in 1–0 efter att ha rundat Inters målvakt André Onana.

PLUS: CL-panelen: Så slutar gruppspelet

”De är extraordinära”

I den andra halvleken låg även Sané bakom Bayerns 2–0, när hans inspel stöttes in i eget mål av Danilo D’Ambrosio. Målet kom till efter ett fint samspel mellan Sané och Kingsley Coman.

Inter klarade inte att få hål på den tyske världsmålvakten Manuel Neuer, och 2–0 blev till sist slutresultatet.

– Vi mötte ett av de starkaste lagen i Europa. De är extraordinära och intensiva. Vi behövde vara perfekta och det var vi inte, säger Inter-tränaren Simone Inzaghi enligt Gazzetta dello Sport.

Det här var 19:e ordningen i följd som Bayern inledde ett Champions League-gruppspel med en seger. Senast den tyska storklubben förlorade en gruppspelsmatch i turneringen var för fem år sedan, borta mot PSG.

I samma grupp som Bayern och Inter vann Barcelona sin öppningsmatch mot Viktoria Plzen med hela 5–1.