Nu har Gabriel Jesus börjat betala tillbaka för Arsenal.

Brassen gjorde sina första ligamål när man vann med 4–2 mot Leicester.

Arsenal och Gabriel Jesus har fått en drömstart på säsongen.

Efter premiärsegern mot Crystal Palace så presenterade sig nyförvärvet ordentligt i dag inför hemmafansen på Emirates Stadium.

Brassen som värvades för över en halv miljard från Manchester City tidigare i somras låg bakom allt i Arsenals 4–2-seger hemma mot Leicester.

Efter 23 minuter knorrade han mycket vackert in 1–0 i det bortre krysset till publikens stora jubel.

– Det är ett fantastiskt vackert mål, säger Viaplays expert Fredrik Ljungberg.

Om det första målet var en delikatess så var det andra desto enklare. Jesus kunde nicka in bollen en halvmeter från mållinjen på en hörna och 2–0 till Arsenal efter 36 minuter.

Målrikt i andra

I den andra halvleken skulle målen komma som på löpande band.

Först gjorde William Saliba självmål när han olyckligt nickade in bollen i eget mål. Bara två minuter skulle dock Leicestermålvakten Danny Ward bjuda tillbaka.

Ward missade ett inlägg och tappade ut bollen till Granit Xhaka som satte 3–1 i ett öppet mål, framspelad av Jesus.

Jesus skulle göra ytterligare en assist när händelsen med två mål på två minuter skulle upprepa sig.

Först reducerade James Maddison innan Gabriel Martinelli placerade in 4–2 i det bortre hörnet efter 76 minuter, framspelad av Jesus.

Gabriel Jesus fick sedan ett gyllene läge att göra hattrick men missade öppet mål och brassen fick nöja sig med två mål och två assist i sin hemmadebut.

– Jag är så glad och jag jobbar hårt varje dag för att göra mål, säger Jesus till Sky Sports efter segern.