Ken Sema, 25, gjorde sitt första Premier League-mål borta mot Bournemouth.

Efter halvvolleyn väcks frågan om yttermittfältaren är en man för svenska landslaget.

– Haha, det är upp till er att spekulera, säger Ken Sema till Expressen.

Ska vi kalla honom Ken Succéma?

Den svenske 25-åringen hade inför onsdagskvällens möte med Bournemouth inte gjort mål i någon tävlingsmatch för sitt Watford, men i en svängig förstahalvlek visade yttermittfältaren klassen.

Efter en kvart slog han, som var bänkad mot Newcastle förra veckan, ett inlägg som Troy Deeney nickade i mål. Därpå duggade målen tätt: 0–2 genom Deeney (minut 27), 1–2 av Nathan Aké (34) och 2–2 av Callum Wilson (37).

Fyra mål på sex minuter

I minut 38 nickade Troy Deeney ner bollen till Ken Sema, som tog emot på låret och klippte till på halvvolley. Bollen satt säkert vid förstastolpen och betydde 2–3.

Om Watford höll ledningen till paus?

Inte ens nära. Strax efter Semas ledningsmål kvitterade Ryan Fraser, vilket var matchens fjärde mål på sex minuter.

– Det var verkligen sjukt. Det var knappa 35 minuter där båda lagen körde full fart framåt och det kändes som att det blev mål i varje anfall. Tråkigt att inte få behålla ledningen särskilt länge efter mitt mål, säger Sema till Expressen.

I andra halvlek radade Watfords målvakt Ben Foster upp två-tre fina räddningar – särskilt en reflexparad på Callum Wilsons nick från nära håll i minut 64 – men några fler mål blev det inte.

Ken Sema byttes ut i minut 72 och fick från bänken se matchen sluta 3–3.

”Kallar honom Big Ben”

– Vi hade chansen att döda matchen med mer kontroll. Vi tog inte den chansen, säger Watfords tränare Javi Gracia till Watford Observer. Spanjoren berömmer mest av allt sin målvakt:

– Jag kallar honom Big Ben. När jag kom till England trodde jag att den fanns London, men nu vet jag att det är i Watford.

Watford ligger kvar på plats åtta och Bournemouth på plats tolv i Premier League.

Se fler höjdpunkter på viafree.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se