LIVE: Följ Champions League-kvalet direkt

• Fastnålat inlägg
    19 sept 2019
    Petra Thoren

Dynamo Kiev-Malmö 1-0

84) DÄR kommer Dynamo Kiev fram i ett läge och kan rulla in 1-0. Det är Buyalskiy, som blir frispelad i straffområdet och behärskat kan placera in bollen.

• Petra Thoren

Liten tanke från min sida var att Bengtsson blev för bolltittande när bollen till  Buyalskiy slås. Men en skarp helthensanalys får ni strax här på sportbladet.se när Johan Flinck levererar direkt från Kiev.

Tack för ert intresse!

Och FCK vann sin match med 1-0.

Besviken Rosenberg där förstås, målet kom sent i andra halvlek och MFF var nära att få med sig poäng från Kiev.

• 19 sept 2019

Surt med så sent mål och bara 3 minuters tillägg... Njae, med facit i hand kanske det var dumt med ett offensivt byte istället för att satsa på 1 poäng...

Mita

Hårt pressade i andra halvlek så byta AC mot Antonsson... jag vet inte om jag tycker det var bra coachning från Uwe

Hmm

Markus Rosenberg nu i tv-intervju med Kanal 9:

– Det var en match där vi skapade tillräckligt med chanser för att göra mål. Surt när de gör mål så sent.