Manchester Uniteds glädje – när West Ham nätade

Publicerad 2021-03-14

Manchester United tog emot gästande Westham United på Old Trafford.

Hemmalaget hade stadigt grepp om matchen, men var det West Ham United som nätade – i eget mål.

Nu rycker United i Champions League-jakten.

Från start var det Manchester United som kopplade greppet om matchen mot West Ham United. Det såg ut som att Marcus Rashford skulle ge hemmalaget ledningen efter att vid flertalet gånger bjudits på fina lägen i den första halvleken. Inget av lagen lyckades förvalta sina chanser och de fick gå av planen i halvlek med 0–0 på tavlan.

Det var tidigt i den andra halvleken matchens enda mål gjordes. Med en fin hörna från Bruno Fernandes kunde Scott McTominay utmana West Hams Craig Dawson, som nickade in bollen i eget mål, 1–0.

–Det var en väldigt tuff match och de har bra spelare. Ibland har man tur med målen. Vi har jobbat hårt på de situationerna och det var väldigt tursamt att det gick in, säger McTominay efter matchen.

Manchester United klättrar nu upp på andra platsen i tabellen och rycker i jakten på en Champions League-plats. West Ham United ligger kvar på en femteplats i tabellen och möjligheten att spela Europa League lever kvar.

Manchester United firar 1–0 mot West Ham.

Se fler höjdpunkter på viafree.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se