En sen kvittering gjorde att det blev 1–1 mot bottenlaget West Bromwich.

Dessutom åkte man på en ny mittbacksskada när Joel Matip utgick med en förmodad ljumskskada.

Det har varit ett skadeskjutet försvar i Liverpool den här säsongen.

Mittbackarna Joe Gomez och Virgil van Dijk förväntas båda vara borta hela säsongen med korsbandsskador, och Joel Matip har även han dragits med skadebekymmer.

Högg till

Mot West Bromwich startade vikarierande mittbacken Fabinho tillsammans med Matip, men i 57:e minuten hände det som inte fick hända.

I samband med att Matip försökte rensa iväg en boll högg det till och han vinkade direkt mot avbytarbänken, satte sig ner i gräset och tog sig för ljumsken. Mittbacken vårdades på planen men kunde inte fortsätta.

I stället bytte han ut mot 19-årige Rhys Williams.

– Jag vet inte hur allvarligt det är men det var allvarligt nog för att han skulle lämna planen, säger Liverpools tränare Jürgen Klopp till Liverpool Echo.

Vackert mål

Liverpool hade tagit ledningen efter tolv minuter genom Sadio Mané. Joel Matip hittade perfekt in med ett inspel till en djupledslöpande Mané. Senegalesen tog vackert med bollen på bröstet och sköt in 1–0.

Men West Bromwich kämpade på och i 82:a minuten nickade Semi Ajayi in slutresultatet 1–1.

– Vi kan spela mycket bättre. Framför allt i andra halvlek. Det var slarvigt ibland och vi är besvikna över resultatet, säger lagkaptenen Jordan Henderson till Sky Sports.

– I slutändan vet alla att vi borde ha gjort det bättre och vunnit matchen. Nu blev det oavgjort, säger Klopp.

Liverpool toppar Premier League på 32 poäng, tre poäng före lokalrivalen Everton.