Uppdaterad 2023-03-19 | Publicerad 2023-03-18

Dejan Kulusevski, 22, hoppade in och stod för en assist i Tottenhams poängtapp mot Southampton.

I slutet av matchen tvingades svensken lämna planen – skadad.

– Det är vårt fel och vi är väldigt besvikna, säger han.

Tottenham fick bara 3–3 mot Southampton efter att James Ward-Prowse kvitterat på straff på tilläggstid.

Dejan Kulusevski startade matchen på bänken men byttes in efter bara fem minuter när han ersatte en skadad Richarlison – som lämnade planen i tårar.

I den andra halvleken spelade svensken fram Harry Kane till 2–1 med ett snyggt inlägg.

Tvingades byte – efter misstänkt skada

Men i den 86:e minuten tvingades han byta. Svensken tog sig mot höften efter en duell med Perraud i Southampton. Anfallaren grinade illa men gjorde att försök att spela vidare – innan han lämnade planen.

Efter poängtappet var 22-åringen extremt besviken.

– Väldigt dåligt av oss. Straffen är inte en straff men vi borde inte sätta oss själva i den situationen, det är vårt fel och vi är väldigt besvikna, säger han i en intervju på Tottenhams hemsida.

Han gav dock inga besked om sin status gällande den misstänkta skadan.

En skada hade kommit i ett dåligt läge då det svenska landslaget samlas i veckan inför EM-kvalmatcherna mot Belgien den 24:e mars och Azerbajdzjan den 27:e mars.

Dejan Kulusevski byttes ut skadad för Tottenham.